Inschrijving nieuwe patiënt(en)

Zorggebied

Ons zorggebied omvat de regio Ureterp, Frieschepalen, Siegerswoude en Drachtstercompagnie.

Woont u buiten ons zorggebied en wilt u zich toch bij ons inschrijven? Realiseert u zich dan dat wij in geval van spoed binnen 15 minuten bij u moeten kunnen zijn. Wanneer dat niet haalbaar is, kunnen wij u helaas geen verantwoorde huisartsenzorg leveren. In dat geval adviseren wij u om een andere huisarts te zoeken.

Informatie verstrekken

Om u goede zorg te kunnen bieden, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Deze kunt u invullen op het digitale inschrijfformulier dat u verderop op deze pagina aantreft.

Wilt u meerdere personen inschrijven? Vul dan voor ieder persoon apart het inschrijfformulier in.

Identificatie

Ontvangt u medische zorg, dan moet u zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs (paspoort, Nederlandse identiteitskaart of rijbewijs). Dit heet de identificatieplicht in de zorg. Als zorgverlener moeten wij kunnen aantonen dat aan de identificatieplicht is voldaan. Daarom leggen wij de soort en het nummer van uw identiteitsbewijs vast in de administratie.

Alvast inschrijven

U kunt uzelf en uw gezinsleden via deze site alvast bij onze praktijk inschrijven. Daarnaast verzoeken wij u om binnenkort op de praktijk te komen om de identificatie vast te leggen. Neemt u in dat geval voor al uw gezinsleden een geldig legitimatiebewijs mee.

Voor kinderen tot 12 jaar kunnen ouders de identificatie regelen. Heeft u kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar, dan verzoeken wij u samen te komen tijdens uw bezoek aan de praktijk. Kinderen van 16 jaar en ouder dienen zelf te komen om zich te identificeren.

Privacy

Ten aanzien van het werken met persoonsgegevens gelden algemene en specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Onderstaand privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Uw medische gegevens delen?

Na het invullen en verzenden van onderstaand inschrijfformulier ontvangt u van ons per e-mail informatie over de mogelijkheid om uw medische gegevens online met andere zorgverleners te delen via het Landelijk Schakelpunt (LSP).


Inschrijfformulier

Velden aangemerkt met * zijn verplicht.

Waar vindt u ons?

Routebeschrijving naar Huisartsenpraktijk De Valom
Huisartsenpraktijk De Valom
Valom 19, 9247 AV Ureterp
Telefoon (0512) 30 12 02
Valom 19, 9247 AV Ureterp